PRIJAVE, VPLAČILA

Za zavezujoč sprejem ponudbe agencije se šteje:
1.) Izpolnjena prijavnica/ naročilo preko e-pošte,.
*Naročilo mora vsebovati ime in priimek potnika in ostalih udeležencev, njihove rojstne datume in naslove stalnega ter morebitnega začasnega prebivališča.
2.) Po prejeti prijavnici vam posredujemo pisno pogodbo za vaš aranžma.
3.) Pogodba naročilo je sklenjeno, ko jo potnik in agencija potrdita s podpisom ali potrditveno e-pošto. Potnik ob tem prejme tudi potrdilo o potovanju/ vaucher.

4.) Ob prijavi je potrebno plačati 30 % celotne vrednosti aranžmaja, preostalih 70 % pa do 14 dni pred odhodom oz. kot po posebnih določbah programa.
* Ob vplačilu enkratnega zneska do 30 dni pred odhodomvam priznamo 3% popust na vrednost aranžmaja izključujoč obvezna doplačila v kraju počitnikovanja.

5.) Plačila z nakazilom na TRR družbe (TRR in sklic je naveden na vsaki pogodbi).

PRIJAVNINA IN CENIK STORITEV

Prijavnina na turistični aranžma- standardni rezervacjski stroški = 25,00 Eur/ pogodbo.
Prijavnina na enodnevni izlet = 8,00 Eur/pogodbo.
Prijavnina na turistični aranžma- izdelan po meri= 60,00 Eur/pogodbo.

Naročilo ponudbe/ programa za podjetja=60,00 Eur.*
*Ob rezervaciji programa vam ponudbe posebej ne zaračunavamo.

Administrativni stroški odpovedi aranžmaja = 35,00 Eur/pogodbo.
Sprememba imena naročnika = 15,00 Eur
* V kolikor ob odpovedi aranžmaja sami poiščete zamenjavo, vam računamo samo spremembo imena naročnika.

Zgoraj navedene cene vsebujejo 22 % DDV.

Za več informacij si oglej: “Splošne pogoje”.

POGOJI SPLETNEGA NAKUPA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Lejbl.d.o.o., Vodovodna cesta 99, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine na www.label.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Spletna trgovina na www.label.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom (v nadaljevanju: sistem). Upravlja jo podjetje Lejbl d.o.o. Kupec je oseba, ki naročuje v spletni trgovini »www.label.si«. Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne trgovine urejata s temi splošnimi pogoji spletnega nakupa ter splošnimi pogoji tursitičnih aranžmajev. Z uporabo spletne strani se kupec strinja s pogoji uporabe. Ponudnik si pridržujemo pravico do spremembe splošnih pogojev. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe ali izbrisa kateregakoli dela spletne trgovine www.label.si brez vnaprejšnjega obvestila.
Spletna trgovina je odprta vsak dan, 24 ur na dan. V primeru razlogov, tehnične ali druge narave, poslovanje preko naše spletne trgovine ali celo sam dostop do trgovine včasih tudi ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine. Ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in operiranja s stranmi spletne trgovine.

Naročanje

Spletna trgovina obratuje 24 ur na dan, vse dni v letu. Ponudnik naročila uporabnikov sprejema 24 ur na dan in jih bo obdelal v roku 3 delovnih dni. Obdelava naročil izven delovnega dneva se prestavi na naslednji delovni dan. Oddaja naročila preko spletne trgovine www.label.si se obdeluje pod pogoji, ki so navedeni na tem mestu.
Če se izkaže, da je z vašim naročilom kaj narobe, vas bo po elektronski pošti ali telefonu v zvezi s tem kontaktirala odgovorna oseba. Ponudnik se bo potrudil, da kupec potrdilo o nakupu storitve prejme v čim krajšem možnem času po elektronski pošti.
V primeru nakupa darilnega bona le tega prejmete na navedeni naslov po pošti v 3 delovnih dneh po vplačilu.

Preklic naročila

Ponudnik si pridržuje pravico, da zaradi neustreznih, neprimernih ali žaljivih posredovanih podatkov s strani kupca, naročilo zavrne in o tem seznani kupca po elektronski pošti.
Prejeta naročila preko spletne trgovine www.label.si lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče v treh (3) urah od opravljenega nakupa.
Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte info@label.si. V elektronskem sporočilu je potrebno obvezno navesti naslednje podatke:
• V naslovu sporočila: Preklic naročila
• V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca, naslov kupca, datum naročila
Po preteku treh (3) ur ponudnik smatra, da je naročilo potrjeno.

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.label.si so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Pri naročilu se upošteva cena na dan/datum naročila.

Plačilo

Spletna trgovina www.label.si omogoča naslednje načine plačevanja:
• Plačilo po predračunu.
Potrdilo o plačilu nakupa storitve, izleta vam pošljemo po elektronski pošti. V primeru nakupa darilnega bona vam naročeni darilni bon pošljemo po pošti na dom ali kateri koli drug naslov v Sloveniji. Stroške naročila in izdelave darilnega bona in poštnine plačate ob nakupu ter so vključeni v ceno.
Vračilo zneska storitve oz. kupnine Storitve v spletni trgovini www.label.si:
Športne aktivnosti, dnevni izleti ter paketi na voljo v spletni trgovini so del naše turistične ponudbe.
Pri nakupu le teh veljajo splošni pogoji turistične agencije.
Vsaka storitev, aktivnost ima veljaven rok trajanja 6 mesecev.
(To je načeloma čas sezone v kateri se aktivnost izvaja pod navedeno ceno.)
Prosimo vas, da ste pozorni na datum veljave spletnega nakupa. 
Za odpovedni pogoje ter reklamacije veljajo splošni pogoji aranžmajev agencije Lejbl d.o.o.
Kupec se z spletnim nakupom strinja s splošnimi pogoji turistične agencije Lejbl d.o.o.

Varovanje osebnih podatkov

Za potrebe poslovanja spletne trgovine podjetje Lejbl d.o.o. zbira naslednje podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, elektronski naslov kupca, telefonsko številko in ostale podatke, ki so vezani na naročilo. Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov. Kupec je dolžan ponudniku nemudoma sporočiti vsakršno spremembo osebnih podatkov. Ponudnik ne odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih osebnih podatkov posredovanih s strani uporabnika. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 94/2007). Vsi podatki, ki jih kupec posreduje ob naročilu, so namenjeni izključno interni obdelavi potrebni za izvedbo storitev in ne bodo posredovani tretjim osebam ali organizacijam.

Dostava

Potrdilo/ vaucher o nakupu vam pošljemo po elektronski pošti najkasneje v treh (3) delovnih dneh od potrditve plačila.
Darilni bon bo odposlan najkasneje v treh (3) delovnih dneh od potrditve plačila po navadni pošti.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti storitev spremenijo ter ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročene storitve. Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. V primeru pritožbe si bo ponudnik prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Točne informacije glede reklamacij so navedene v splošnih pogojih Lejbl d.o.o. V nasprotnem primeru je za to pristojno sodišče v Ljubljani. Razlaga pogojev poslovanja Spletne trgovine »www.label.si« Za vsa vprašanja vezana na nakup storitev v Spletni trgovini »www.label.si«, ki niso urejena v teh pogojih poslovanja se upodablja Zakon o varstvu potrošnikov (Uradni list RS št. 20/1998, ZVPot) ter Obligacijski zakonik (Uradni list RS št. 83/2001, OZ) Informacije

Za vse nejasnosti prosimo pišite na: info@label.si