V agenciji Label poskrbimo tudi za vaše prve snežne zavoje ali vam pomagamo izboljšati že osvojene tehnike. Uživajte zimo z nami!

Pozimi organiziramo vsakoletne tečaje in šole smučanja ali deskanja na snegu za posameznike ali skupine.

Poleg vodenja enodnevnih izletov ali tedenskih šol, nudimo tudi celotno opremo (smuči, snowboarde, čevlje, rokavice, očala, zimske kombinezone, krplje in sani). Opremo nudimo posameznikom ali večjim skupinam.

Zakaj izbrati Label?

Vsi LABEL inštruktorji imajo dolgoletne izkušnje s poučevanjem, nekateri so bili celo pro riderji! Pomagajo vam, da se naučite prvih zavojev, napredujete v parku ali se varno spustite po svežem snegu! Zagotavljamo vam, da se boste tudi vi zaljubili v ta šport!:)

Ponujamo vam tako začetniške kot tudi nadaljevalne tečaje v vseh disciplinah v smučanju in deskanju na snegu.

Vrste ski/snowboarding tečajev

1. Začetniški tečaj

Primarna lokacija: Krvavec ski resort

Za posameznike ali skupine (4 ali več ljudi) lahko začetni tečaji potekajo v kateremkoli ski resortu v Sloveniji. V naših začetniških tečajih vas naučimo, kako narediti svoje prve “zavoje”, kako uporabljati žičnico, kako pravilno padati – ne da bi se poškodovali, in tudi že prve karving zavoje za tiste najbolj nadobudne!
Varnost je vedno na prvem mestu!

2. Nadaljevalni tečaj

Lokacija: vsi ski resorti v Sloveniji

Že znate smučati/bordati in se na progah malce dolgočasite? Bi se radi varno spustili po nedotaknjenih belih strminah ali se naučili kakšnega novega skoka in se pri tem izognili poškodbam? Naši inštruktorji vam bodo to pomagali doseči hitreje, bolj varno in na zabaven način. Že samo to, da vas nekdno opozori na nepravilnosti in vam pokaže pravilno izvedbo, lahko vaš nivo športa dvigne višje. Naučili vas bomo kako kontrolirano smučamo/bordamo in kako lahko resnično nadzorujemo vsak svoj zavoj, tako da bo vaš zimski dan pravi užitek!

Kako napravim rezervacijo?

Za dodatne informacije in cene pošljite sporočilo na info@label.si ali izberite katerega od drugih kontaktov.