Odločite se za družinsko surfersko doživetje na severni obali Dominikanske Republike! Program ponuja pestro izbiro dejavnosti na prostem za vas in vaše najmlajše! Dominikanska Republika je znana po svoji neverjetno raznoliki naravi, ki se od prostranega oceana razprostira v notranjost otoka. Izredna gostoljubnost domačinov vas bo čakala na vsakem koraku in vam polepšala vsakdan!

DATUMI:

Družinski surf kamp v Dominikanski Republiki je na voljo od avgusta do aprila. Trenutno so zapisani datumi za leto 2020. Za vse dodatne info nam pišite!

Avg 15-22 2020 / Okt 24-31 2020 / Nov 21-28 2020

CENA: 2.490 eur /za družino 3 oseb

* Doplačilo za dodatnega otroka zgolj 250 eur.

Preustite se uživanciji!

Dopust ponuja kombinacijo dejavnosti na prostem tako za vas, kot vaše najmlajše. Koncept počitnic sloni na brezskrbnem dopoldnevu za vas z vključenim vakodnevnim programom za najmlajše udeležence. Za otroke do 7. leta storosti je organiziran aktivni otroški tabor, ki vključuje mnogo dnevnih aktivnosti na prostem in raličnih delavnic, ki jih vodijo posebej usposobljeni animatorji. Nekoliko starejši otroci in najstniki se lahko pridružijo otroškemu kampu ali pa surfajo skupaj s starši. Naša prioriteta so vaše potrebe in želje, zato nam zaupajte svojo situacijo in skupaj bomo našli primerno rešitev.

Surfanje, joga in čas za družino.

Eden pomembnejših razlogov za izbiro teh počitnic je zagotovo surfanje. In lahko vas pomirimo, da je ugodnih pogojev tu na pretek! Severna obala Dominikanske Republike je znana po surf spotih, ki so primerni za čisto vsako raven surfanja. Pričakujete lahko veliko sonca, turkizne vode in čudovitih plaž! Plaža, ki se nahaja pred našo El Encuentro vilo, ponuja pet spotov za surfanje: Coco Pipe, Bobo’s Point, La Derecha, La Izquierda in Destroyer.

Vsa oprema je na voljo v naši rezidenci. Poleg tega se lahko odločite tudi za privatni tečaj surfanja.

Povprečna temperatura vode in zraka je okrog 26 stopinj, kar pomeni, da za v vodo ne potrebujete neoprenov, hkrati pa lahko kvaliteten čas z družino preživite tudi na obali.

Vsakodnevne joga vadbe

Vadbo joge organizira naša hišna učiteljica joge, ki svoj načrt sprotno prilagaja glede na skupino. Vadba joge poteka na odprtem lesenem krovu obdanim z bujnim tropskim zelenjem. Poleg tega se lahko z njo dogovorite tudi za dodatne, privatne ure.

Namestitev na otoku

Nastanitev za družinski surf kamp je lokalna vila El Encuentro. Počitniska hiša se nahaja na severni obali otoka, med mestoma Sosúa in Cabarete.

Vila ponuja veliko različih možnosti namestitve, kot so bungalovi, studii in apartmaji, ki se nahajajo tik ob obali. Pra tako so na voljo vrtovi s sedežno garnituro, vrečami in hammocki, bazeni, odprta knjižnica, brezplačen wifi, zunanji bar z vedno dostopnimi osvežilnimi pijačami in še bi lahko naštevali! Za popolen počitek se odločite za eno od mnogih vrst masaž, ki jih lahko rezervirate na licu mesta.

Ostale aktivnosti

Poleg tega je v bližnji okolici na voljo še veliko drugih aktivnosti za katere se lahko odločite. Izbirajte med prostim potapljanjem, kanjoningom v bližnji reki, jahanjem, pohodništvom ali gorski kolesarjenjem. Prav tako ponuja bližnja okolica mest številne kulturne in turistične znamenitosti, ki so prav tako vredne ogleda.

PRIJAVA & PLAČILO

Za prijavo pošljite sporočilo na info@label.si in posredovali vam bomo prijavnico, ki jo izpolnite za potrditev rezervacije.

Rezervacija je potrjena, ko je izpolnjena in podpisana prijavnica poslana na info@label.si in na naši strani zabeleženo prejeto plačilo 30% celotne cene paketa.

Preostalo plačilo se plača v dveh obrokih, in sicer 75 dni pred odhodom in 40 dni pred odhodom. Vse informacije vam pravočasno sporočimo naknadno.

KRAJ PRIHODA/ODHODA Puerto Plata letališče
VELIKOST SKUPINE max 8 družin
PAKET VKLJUČUJE
7-dnevno namestitev v surf vili https://elencuentrosurflodge.com/
povratni letališki prevoz iz/na Puerto Plata letališče
oprema: surf deska, podloga za jogo
5-dnevni skupinski surf tečaj za starše
5-dnevni aktivni otroški tabor
5-dnevna organizirana vadba joge
večerja dobrodošlice in poslovilna večerja
vsakodnevni zdrav zajtrk
pomoč lokalnega osebja vile
možnost najema koles
PAKET NE VKLJUČUJE
letalske karte
dodatne hrane in pijače
zavarovanja za tujino
masaž
poljubnih dodatnih turističnih aktivnosti
napitnin

Additional information

Trajanje8 dni
DatumiAvg-Apr
LokacijaDominikanska Republika
1

Dan 1 – Prihod v DR

Po prihodu na otok vas bo na letališču čakal privatni transfer do El Encuentro vile. Vožnja traja približno 25 minut. Po check-inu v rezidenco bo na voljo nekaj prostega časa, da se boste udobno namestili in si ogledali bližnjo okolico. Zvečer sledi spoznavna večerja s katero bomo uradno otvorili kamp.

2

Dan 2

To je prvi uraden dan vašega dopusta, zato bomo tako tudi začeli. Po jutranjem zajtrku lokalnih dobrot si bomo ogledali rezidenco in bližnjo okolico. Prav tako bo med tem tudi čas, da se spoznate še z drugimi družinami, s katerimi boste skupaj preživeli teden. Sledlil bo kratek briefing glede tedenskega plana in prosto popoldan za uživanje na plaži.

3-7

Dan 3 - Dan - dan 7

* Jutranje prebujanje z jogo, katera vas bo pripravila na aktiven dan, ki je pred vami.

* Organizirane aktivnosti za starše in otroke v spremstvu učiteljev oz. animatorjev. Natančna ura določenih dejavnosti se bo sproti spreminjala in prilagajala glede na stanje valov in toka. Ponavadi se večer prej dogovorimo glede vseh podrobnosti za prihodnji dan.

AKTIVNI OTROŠKI KAMP

Vaši najmlajši bodo dopoldneve preživljali z izvajanjem različnih ustvarjalnih delavnic in aktivnosti pod budnim očesom animatorja. Vsak dan bo sledila nova aktivnost od risanja, prilagojenih vadb joge in tečajev surfanja za najmlajše, “lova” na živali, iger na plaži in še veliko več.

AKTIVNOSTI ZA STARŠE

Vsekakor nismo pozabili na vas! Medtem ko bodo vaši najmlajši uživali na svojem, boste imeli tudi vi čas, da preizkusite nekaj novega! Vsak dan bodo organizirane jutranje in popoldanske vadbe joge, ter dopoldanski tečaj surfanja, s katerim se boste mogoče prvič srečali s tem športom oz. nadgradili svoje obstoječe znanje.

13:00 – 16:00: odmor za kosilo in popoldanski počitek

16:00 – 18:00: prosti čas za družinke aktivnosti

19:00 naprej: čas za večerjo in prosto druženje

* Vsak večer se lahko odločite za lokalno a la carte večerjo v restavraciji naše rezidence.

8

Dan 8 – Dan odhoda

Zjutraj vas bomo po zadnjem zajtrku odpeljali na letališče glede na vaš predviden čas odhoda. Upamo, da se kmalu spet vidimo, ker verjamemo, da si boste te počitnice zapomnili za vedno!