Garantirano, 10 dni zimske pravljice!

Odpravili smo se prvič, očarani smo bili že od prvega dne, in od takrat se vneto vračamo! Zimsko obarvani zvezni državi Kolorado in Utah sta resnično nekaj, kar mora vsak “zimski otrok” doživeti vsaj enkrat v življenju. Menimo, da so te sanjske freeride počitnice ena najbolljših izbir za letošnjo zimo!

Za vse je poskrbljeno.

Za vas smo pripravili paket v eni najboljših freeride smučarskih destinacij v Ameriki, kjer boste gore doživeli v vsej svoji naravni lepoti. Kombinacija smučanja po neokrnjenem snegu in bivanja v nekaterih izmed najlepših koč daleč okrog. Tako se boste lahko po celem dnevu smučanja na nedotaknjenih terenih pravilno sprostili. Z uživanjem storitev, ki jih lahko ponudijo te koče, boste vsako jutro 100% pripravljeni na nove avanture!

Kratek opis počitnic:

Začeli bomo v Koloradu in se na polovici premaknili proti Utah, Park Cityju. Obe lokaciji mejita z nekaterimi najveličastnejših gora na tem območju in vključujejo najboljše resorte. Povsod najdemo tudi vrhunsko nastanitev z obilico turističnih storitev, zato naj vas ne skrbi za vaš prosti čas. Prav tako sta apres ski in nočno življenje tu okrog precej poznana. Tudi sami se namreč zvedamo, da so te izkušnje prav tako pomembne pri izbiri tiste prave lokacije za popoln zimski oddih. 🙂

PRIJAVA & PLAČILO

Za prijavo pošljite sporočilo na info@label.si in posredovali vam bomo prijavnico, ki jo izpolnite za potrditev rezervacije.

Rezervacija je potrjena, ko je izpolnjena in podpisana prijavnica poslana na info@label.si in na naši strani zabeleženo prejeto plačilo 30% celotne cene paketa.

Preostalo plačilo se plača v dveh obrokih, in sicer 75 dni pred odhodom in 40 dni pred odhodom. Vse informacije vam pravočasno sporočimo naknadno.

KRAJ PRIHODA/ODHODA Denver letališče (Kolorado)/Salt Lake City letališče (Utah)
ČAS ODHODA Po dogovoru
ČAS PRIHODA Po dogovoru
KAJ VZETI S SEBOJ? Zimska oblačila in oprema za varno freeride smuko
PAKET VKLJUČUJE
LETALSKI prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Venice – Denver in Salt Lake City – Venice (doplačilo za prevoz smuči/snowboarda)
TRANSFER z avtomobili do posameznih destinacij
SMUČARSKE VOZOVNICE (7 dni)
NAMESTITEV v izbranih apartmajih in hotelih na osnovi bivanja dveh oseb v eni sobi
ORGANIZACIJO IN VODENJE potovanja
PAKET NE VKLJUČUJE
opreme za smučanje/bordanje
hrane in pijače (kosila in večerje)
zavarovanja za tujino
prevoza iz/na letališče
poljubnih dodatnih aktivnosti, ki niso vključene v programu
dodatnih plačil za extra aktivnosti v mestu Moab

Additional information

Trajanje10 dni
DatumiJan-Apr
LokacijaKolorado, Utah, Severna Amerika
1

Dan 1 – Prihod v Denver

Prvi dan je dan prihoda. V Denver lahko prispete ob poljubnem času, edina zahteva je, da ste prisotni na večernem srečanju, kjer boste spoznali vodnika in celotno skupino. Spimo v enem od majhnih hotelov v Denverju.

2

Dan 2 – Crested Butte

Po zajtrku se bomo odpravili proti mestecu Crested Butte. Vožnja bo trajala okoli 4 ure. Sledilo bo celodnevno smučanje v tej mogočni skalnati gori. Pobočja resorta Cress Butte zadovoljijo prav vse okuse. Tam se najdejo številne smučarske proge za vsak nivo smučanja. Možnosti je veliko, kako najbolje preživeti svoj 1. dan! Spali bomo v majhnem hotelu v Crested Buttu.

3

Dan 3 – Crested Butte & Ouray

Sledil bo še en dan za odkrivanje tega čudovitega letovišča. V popoldanskih urah se bomo počasi odpravili proti mestu Ouray, kjer bomo tudi prespali. Vožnja bo trajala približno 2,5 ure.

4

Dan 4 – Ouray & Telluride

Dan bomo začeli z dobro hranljivim zajtrkom, ki nam bo služil za aktiven dan smučanja, ki je pred nami. Po zajtrku se bomo odpravili v 45 minut oddaljeni Telluride. Sledil bo dan popolne smučarske zabave, ki ga bomo zaključili s sprostitvijo v enem izmed majhnih družinskih hotelov na tem območju.

”5″

”Dan

Ko se zbudiš v pribljubljenem letovišču Telluride, resortu na dnu kanjona, ki ga obkrožajo številni gozdnati vrhovi, ti ne preostane drugega kot da še en dan raziskuješ to področje na smučeh. Proti večeru se bomo odpravili proti novi zvezni državi, Utah. Spali bomo v 3 ure oddaljenem mestecu Moab.

6

Dan 6 – Prost dan

To je prvi in edini prost dan na tem potovanju. To simpatično mestece Moab je odlično izhodišče za odkrivanje bližnjih narodnih parkov. Mesto ponuja neskončne možnosti za outdoor aktivnosti, kot so MTB, vožnje s štirikolesniki, raziskovanje narodnih parkov in svetovno znanih naravnih skalantih obokov, ali pa se z raftom zapeljete po Coloradu. Možnosti je neskončno, izbira pa je samo vaša!

V poznih popoldanskih urah se bomo odpeljali v znano letovišče Park City, ki je od Moaba oddaljeno 3 ure. Tu se bomo nastanili v Hotel & Spa Peaks, kjer bomo bivali do konca našega potovanja. Park City je prava ikona smučarskih letovišč z neomejeno turistično ponudbo in idealna lokacija za dnevne izlete po okoliških smučiščih.

7

Dan 7 – Alta/Snowbird

Po prvem zajtrku se bomo vozili približno pol ure do smučišča Alta. Alta je eno izmed najboljših smučišč v zvezni državi Utah! Na žalost pa letovišče ne dopušča deskanja na snegu, zato bomo vse naše kolege s snowboardi odpeljali do drugega bližnjega smučišča, Snowbird. V Alti letno zapade več kot 13 metrov najboljšega snega, zato se pripravite na pestro smučarsko akcijo! Ob koncu dneva se bomo vrnili v Park City.

8

Dan 8 – Snowbasin

Danes bomo raziskovali še eno zelo priljubljeno smučišče na tem območju, Snowbasin. Snowbasin je od nas oddaljen pol ure vožnje s kombijem. Sledil bo še en cel dan akcije na tej gori! Večerni odhod nazaj v hotel v Park City.

9

Dan 9 – Snowbird/Alta

Po zajtrku se bomo vsi skupaj še enkrat odpravili na bele strmine. Zadnji dan imate zopet možnost izbire med dvema sosednjima smučiščema, in sicer Snowbird ali Alto. Karta je za obe smučišči enaka, prav tako pa vas od enega do drugega loči zgolj 5-minutna vožnja z žičnico. Le kako lahko še bolje zaključimo te sanjske freeride počitnice? 🙂 Pozen večerni odhod v Park City.

10

Dan 10 – Dan odhoda

Danes se bomo na žalost morali posloviti. Dan bo za vsakega potekal različno, odvisno od povratnega leta. Informativno naj povemo, da je letališče od našega hotela oddaljeno 20 minut. V kolikor imate let pozno popoldan ali zvečer, lahko tako zadnji dan izkoristite še za nekaj nepozabnih zavojev po slovitem smučišču v Park Cityju, ki vas prav gotovo ne bo razočaralo. Če si želite nečesa manj aktivnega, pa se lahko odpravite na krajši sprehod, ustavite na kavi ali preživite dan kako drugače. Se vidimo prihodnjič!:)