Pozor, pozor! Surf & joga kamp na severni obali Dominikanske Republike!

Privoščite si potovanje v eno najbolj raznolikih in privlačnih držav na Karibih! Dominikanska Republika je druga največja država v Karibskem otočju in velja za eno geografsko najbolj pestrih držav naokoli. Tu najdete vse: čudovite plaže, neverjetno gorsko pokrajino, tropske gozdove in kolonialno arhitekturo. Država je tako raznolika, da vam bo najverjetne zmanjkalo časa, da bi vse raziskali v samo enem tednu! Mi se bomo nahajali na divji obali na severni strani otoka, ki slovi po svojih izjemnih pogojih za surfanje in idealnih pogojih za odmik v naravo!

PS zato se tudi mi nenehno vračamo! Poleg tega nas je ravno to spodbudilo k oblikovanju tega edinstvenega surf in joga paketa za vas!

DATUMI:

Surf in yoga kamp v Dominikanski Republiki je na voljo od avgusta do aprila. Trenutno so zapisani datumi za leto 2020. Za vse dodatne info nam pišite!

Avg 15-22 2020 / Sep 12-19 2020 / Okt 10-17 2020 / Okt 31- Nov 7 2020 / Dec 5-12 2020

CENA: 1490 eur /na osebo v double sobi

* Doplačilo za enoposteljno sobo je 250 eur.

Kaj pravzaprav je surf in joga kamp?

Ta paket je ustvarjen z jasnim ciljem, da si vzamemo odmor od vsakodnevnih nalog in ponovno usmerimo pozornost na stvari, ki nas osrečujejo! Med tem oddihom bodo vaše glavne zadolžitve surfanje in dnevna vadba joge.

Severna obala Dominikanske Republike je znana po surf spotih, ki so primerni za čisto vsako raven surfanja. Pričakujete lahko veliko sonca, turkizne vode in čudovitih plaž! Plaža, ki se nahaja pred našo El Encuentro vilo, ponuja pet spotov za surfanje: Coco Pipe, Bobo’s Point, La Derecha, La Izquierda in Destroyer. Po vsej severni obali je dostopnih še veliko drugih skritih kotičkov, ki jih lahko sami raziščete v prostem času ali pa povprašate lokalnega surferja, da vam jih pokaže. V okolici Cabareta se preprosto ne morete dolgočasiti!

Program joge se osredotoča na telesno moč in gibčnost, kar vam bo pomagalo pri vaskodnevnih surferskih podvigih. Vadba joge bo potekala na odprtem lesenem krovu obdanim z bujnim tropskim zelenjem.

S fokusiranjem na veščine surfanja in joge se bo znatno izboljšalo tudi vaše splošno zdravstevno stanje. Med bivanjem na otoku boste spoznavali lokalne organske sestavine, ki bodo na vsakodnevnem meniju.

Predhodne izkušnje niso predpogoj za udeležbo na kampu! Prepustite se raziskovanju športa in opazujte kam vas bo odpeljalo!

Sanjska vila El Encuentro

Nastanitev za surf in joga kamp je lokalna vila El Encuentro. Počitniska hiša se nahaja na severni obali otoka, med mestoma Sosúa in Cabarete. Ta paket vključuje nastanitev v studiu za dve osebi z lastno kopalnico in kuhinjo.

Vila ponuja veliko različih možnosti za sprostitev, kot so vrtovi s sedežno garnituro, vrečami in hammocki, bazeni, odprta knjižnica, brezplačen wifi, zunanji bar z vedno dostopnimi osvežilnimi pijačami in še bi lahko naštevali! Za popolen počitek se odločite za eno od mnogih vrst masaž, ki jih lahko rezervirate na licu mesta.

Preprosto lahko zaključimo, da ta kamp ustvarja varen in prijeten prostor, kjer lahko vsakdo najde svoj čas zase in uživa! Delo na osebni rasti še nikoli ni bilo tako enostavno, kot je na kraju, kot je ta!

PRIJAVA & PLAČILO

Za prijavo pošljite sporočilo na info@label.si in posredovali vam bomo prijavnico, ki jo izpolnite za potrditev rezervacije.

Rezervacija je potrjena, ko je izpolnjena in podpisana prijavnica poslana na info@label.si in na naši strani zabeleženo prejeto plačilo 30% celotne cene paketa.

Preostalo plačilo se plača v dveh obrokih, in sicer 75 dni pred odhodom in 40 dni pred odhodom. Vse informacije vam pravočasno sporočimo naknadno.

KRAJ PRIHODA/ODHODA Puerto Plata letališče
VELIKOST SKUPINE max 10 oseb
PAKET VKLJUČUJE
7-dnevno namestitev v surf vili https://elencuentrosurflodge.com/
povratni letališki prevoz iz/na Puerto Plata letališče
oprema: surf deska, podloga za jogo
6-dnevna šola surfanja
6-dnevni tečaj joge
lokalni nasveti za turistične oglede v okolici
obroki: vsakodnevni zajtrk in vecerja
jutranja postaja z zdravimi energijskimi prehrambenimi dodatki
pomoč lokalnega osebja vile
možnost najema koles
PAKET NE VKLJUČUJE
letalske karte
dodatne hrane in pijače
zavarovanja za tujino
masaž
poljubnih dodatnih turističnih aktivnosti
napitnin

Additional information

Trajanje8 dni
DatumiAvg-Apr
LokacijaDominikanska Republika
1

Dan 1 – Prihod v DR

Po prihodu na otok vas bo na letališču čakal privatni transfer do El Encuentro vile. Vožnja traja približno 25 minut. Po check-inu v rezidenco bo na voljo nekaj prostega časa, da se boste udobno namestili in si ogledali bližnjo okolico. Zvečer sledi spoznavna večerja s katero bomo uradno otvorili kamp.

2

Dan 2 – dan 7

Primer dnevnega urnika:
* jutranja (pred surf) postaja z zdravimi energijskimi prehrambenimi dodatki (sadje, naravni sokovi, jogurti, smoothiji, proteinske tablice, oreščki, kava, čaj)
* jutranji surf session
* zajtrk od 10h30 dalje
* čas za sprostitev
* popoldanski surf session ali čas za dodatne dejavnosti (masaže, prosti čas na obali, ogled turističnih znamenitosti, druge poljubne aktivnosti)
* večerna vadba joge
* zdrava večerja pripravljena po tradicionalnih receptih ob 19h

PS Vsak studio ima svojo majhno kuhinjo, ki jo lahko uporabljate za čas kosila oz. pripravo kateregakoli dodatnega obroka.

8

Dan 8 – Dan odhoda

Zjutraj vas bomo po zadnjem zajtrku odpeljali na letališče glede na vaš predviden čas odhoda. Do prihodnjič! 🙂