Menu
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 120

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/includes/application.php on line 536

Programi za podjetja - zima 2019

krvavec

ZIMSKI PROGRAMI ZA PODJETJA

Želite organizirati nepozaben zimski dan za vaše zaposlene ali poslovne partnerje? Poslovno srečanje, team builidng ali incentive izlet? 
Pozitivna delovna motivacija in dobro vzdušje na delovnem mestu sta izredno pomembna dejavnika uspešnosti podjetja. Tega se zavedamo tudi v športni agenciji LABEL. S svojim znanjem in izkušnjami Vam ponujamo raznolike programe zimskih aktivnosti posebej prilagojene poslovnim skupinam. 


Kako so zasnovani SKUPINSKI ŠPORTNO MOTIVACIJSKI PROGRAMI? 

Programi temeljijo na atraktivnih »outdoor teambuilding konceptih«, kjer fizična pripravljenost udeležencev in posamezna specifična znanja posameznih športnih disciplin ne pridejo do posebnega izraza. Glavno vlogo imajo timsko delo, dobra komunikacija in usklajenost ekipe. Posamezniki in skupina si samostojno izbirajo nivo zahtevnosti, pri čemer sami ugotavljajo meje lastnih sposobnosti.

Skozi sproščeno neformalno druženje boste s sodelavci vzpostavili tesnejše vezi kot v vsakdanjem srečevanju v pisarni. Hkrati pa si boste nabrali novih moči za nadaljne uspešno delo!

Spodaj si lahko izberete program, ki vam je najbolj zanimiv ali pa za vas sestavimo program po meri. Časa ni nikoli dovolj, še posebej v svetu poslovnežev, zato ponujamo tudi krajše aktivnosti, ki so prilagojene natrpanim urnikom ali pa del programa izvedemo na atraktivni lokaciji, ki bi jo drugače morda morali izpustiti.

Zimski programi

 • Termin: december- april
 • Lokacija: po dogovoru, Slovenija.
 • Čas trajanja dogodka: 2h
*Časovni okvir je informativen in je stvar dogovora. Natančno pripravljen časovni okvir.
 • Dogajanje: Igre, ki jih udeleženci izvajajo po skupinah.
 • OPREMA: Potrebujete topla zimska oblačila (hlače, bunda, zimski čevlji, rokavice). Za ostalo opremo poskrbimo mi.

  V OLIMPIJSKEM DUHU

  • V uvodnem govoru bo naš vodnik predstavil kaj pomeni TB olimpijada in zakaj preizkušanje norih idej. Cilj le tega je, da delavnica presega meje domišljije, prinaša novo znanje in obljublja pravo zabavo in sproščeno druženje. Aktivnosti olimpijade nenavadnih sportov boste izvajali po skupinah.To je uganka, presenečenje in zaplet obenem!
  • Teambuilding v olimpijskem duhu zahteva predvsem pomembno zaupanje, usklajenost in dobro razporeditev znotraj ekipe katero skupina tvori sama. Namig: olimpijada pomeni le, da vključuje 5 panog kot jih štejejo olimpijski krogi ampak sestavljena je iz športih rekvizitov, pri katerih predznanje ne bo v pomoč! Aktivnosti so povsem drugačne kot smo jih vajeni na televiziji.
  • Zopet, predznanje ne bo v pomoč. Zmagal bo le dober tim.
    

  NENAVADNI ZIMSKI TRIATLON

  • Timske igre so sestavljene iz kombinacij aktivnosti in snežnega orientacijskega tekmovanja po vaši želji.
  • Na voljo: krplje,snow bikes, zabavno snežnega poligona - ujemi ravnotežje ... , spretnostnega sankanja (hitrost ne pride v poštev), spust s pležuhom, spust z napihljivim obročem, snowblade.
  • Skupina se mora v določenem času dogovoriti, kako bodo nalogo izvedli. Le to poiskušajo čim hitreje in čim bolje narediti. Vaje so zasnovane tako, da skupina mora sodelovati obenem pa so zanimive in zabavne. Vsaka skupina sodeluje pri vseh 3 igrah in skupnem finalnem tekmovanju.
  • Grand finale je sestavljen iz nalog pri katerih predznanje ne bo v pomoč!
    

  NOČNO SANKANJE Z ZABAVNIM TEAM BUILDING PROGRAMOM

  • Na Krvavcu tik ob gondoli se nahaja sankaška proga, ki privablja vedno več ljubiteljev nočnega sankanje. Proga je primerno urejena ter ob večernih urah razsvetljena. Sani naložimo na sedežnico, se pripeljemo, vse do vrha in se nato sankamo nazaj do vznožja sedežnice. Tako je možnih kar nekaj spustov po sankaški progi.
  • Zabavni paralelni veleslalom »na sankah«. Vrsta aktivnosti: tekmovanje.

    
  • Za vsako nalogo prejme skupina natančna navodila inštruktorja, ki bo tudi spremljal vsako skupino, ter ocenil pravilno izvedbo nalog. 1.Zabavna »priprava sani« pred tekmovanjem.
2.Vodeno ogrevanje ekipe pred tekmovanjem.3.Proga sestoji iz 6 vratic (pri vsakem zavoju skupino čaka zabavna preizkušnja.
  • Naloge morajo biti opravljene pravilno od prve do zadnje. Meri se najboljši čas proge, uspešnost opravljenih nalog. Zmaga najhitrejša & najuspešnejša skupina!
    

  SNEŽNI GOLF NA UNIKATEN NAČIN

  • Vaše igrišče je gora zasnežena s snegom. Udeleženci se odpravijo na golf potep. Nenavadna miselna zabava celotne ekipe skozi ves čas na zimskih pogojih.
  • Na poti so postavljene golf luknje. Na vsaki točki se skupina timsko odloči le za določeno število članov, ki bodo za celoten tim poizkusili do cilja poslati žogico. Cilj je označen na snežnem poligonu z zastavico. Ne veljajo golf pravila in estetika palice - razmere so za vsakega udeleženca enake. Skupina pa pri tem izbrane spodbuja se posvetuje in jim mora zaupati, ker je kot celota odgovorna za uspešen tim.
  • Za uspešen poizkus dobite nagrado in pot do naslednje golf točke nadaljujete sproščeno brez večjega napora . V primeru neuspeha vašega izbranega golfista ste odgovorni vsi in zapleteno dodatno nalogo boste lahko rešiti le kot celoten tim…
    

  ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

  • Iskanje skritega zaklada, ki je za udeležence presenečenje, predvsem zaradi situacijskih trenutkov in nove izkušnje. To je izkušnja, kjer je najpomembnejša dinamika, usklajenost ter spretnost ekip. Pomembna je strateška izvedba nalog. Skozi labirint različnih nalog se bo potrebno prebiti do skritega zaklada. Skupine se bodo po označenih poljih neokrnjene narave Krvavca prebile do zaklada.
  • Dogajanje: Igre, ki jih udeleženci izvajajo po skupinah kot Team.
    

  SNOWBIKE TEKMA

  • Malo drugačno kolesarjenje je varno in zabavno ter primerno za vse starosti. 
Snow bike priporočamo tudi za starejše ter vse ki so se odpovedali snegu zaradi različnih poškodb ali preprosto kot novo zabavno aktivnost.
 Full-suspension tehnologija koles in lahki aluminijasti okvirji omogočajo udobno vožnjo na različnih vrstah snežne podlage in terenih.
  • Zabavni paralelni veleslalom »na snow bike-ih«.
Vrsta aktivnosti: tekmovanje.
  • Za vsako nalogo prejme skupina natančna navodila inštruktorja, ki bo tudi spremljal vsako skupino, ter ocenil pravilno izvedbo nalog. Vodeno ogrevanje ekipe pred tekmovanjem.
 Proga sestoji iz 6 vratic (pri vsakem zavoju skupino čaka zabavna preizkušnja). Naloge morajo biti opravljene pravilno od prve do zadnje. Meri se najboljši čas proge, uspešnost opravljenih nalog. Zmaga najhitrejša & najuspešnejša skupina!
    
  • Priporočamo tudi kot popestritev programa nočno sankanje na Krvavcu.
    

  DODATNA PONUDBA / ORGANIZACIJA

  • prevozov
  • namestitev
  • piknikov
  • pogostitev v restavraciji

Kako napravim REZERVACIJO?

Vsaka stranka je posebna in zahteva individualno obravnavo. V dogovoru z naročilom programa, vam glede na število udeležencev in razpoložljiv čas izdelamo individualni koncept programa.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

Za dodatne informacije in cene pošljite sporočilo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali izberite katerega od drugih kontaktov.

Powder Highway - Les 2 Alpes - Whistler

NAROČI SE

Inspiracija za bolj aktivno življenje in aktualne ponudbe ravno prav pogosto v tvoj mailbox.
Potrdi se:

Spletno mesto label.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ve informacij o namenu in uporabi spletnhi pikotkov lahko preberete tukaj..

Strinjam se z uporabo.