Menu
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 120

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/includes/application.php on line 536

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 120

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/includes/application.php on line 536

NOVO! Snežno kolesarjenje/Snowbike NOVO!

 Label WWW Snowbike

 

Popularna snežna kolesa so ravno prav avanturstična zabava za vse, ki ste radi na snegu. Ne glede na starost, fizične sposobnosti ali predznanje bo malo drugačno kolesarjenje nepozabno.

Dodobra poznano po na več kot 150 lokacijah v največjih smučarskih centrih širom sveta, je snežno kolesarjenje doseglo tudi Slovenijo. Snežna kolesa so na smučiščih prisotna že dobro stoletje in so se v tem času uspela razviti in izpopolniti v kvaliteti in tehniki.

Snežno kolo odlikuje odlična statistika saj poškodb pri izvajanju praktično ni. Ne le, da je snežno kolesarjenje varno in zabavno ampak je tudi primerno za vse, ki so morda v preteklosti utrpeli poškodbe in zaradi njih ne morejo več na smuči.

Full-suspension tehnologija koles in lahki aluinijasti okvirji omogočajo udobno vožnjo na različnih vrstah snežne podlage in terenih.

 

Na snegu kolesarimo vsak dan v tednu

Snežno kolesarjenje je možno od ponedeljka do nedelje v dnevnem času na smučišču Krvavec.

Kje se zabava odvija?

Snowbiking je trenutno na voljo na Krvavcu v Manner Fun Parku in na 4 sedežnici Tiha dolina, po dogovoru pa tudi na drugih smučiščih.

Cena

25EUR/oseba -v ceno je vključen vodnik (ca 2h) in izposoja najnovejše snowbike opreme.

Kaj potrebujem s sabo?

Potrebujete smučarsko vozovnico in smučarske čevlje. V primeru, da nimate svojih si jih lahko za snežno kolesarjenje izposodite po posebni ceni 5EUR/dan.

Organizirano snežno kolesarjenje je možno že ob min št. 3 udeležencev

Brez predznanja

Za zabavo na snežnem kolesu ne potrebujete predznanja na snežnem kolesu ali smučeh, pri izvajanju pa je vedno prisoten usposobljen vodnik, ki bo poskrbel za pravilno in varno zabavo.

 

SNEŽNO KOLESARJENJE TUDI V ČASU NOČNEGA SANKANJA

V času nočnega sankanja na Krvavcu je organiziran tudi snowbiking za katerega ne potrebujete nobenega predznanja. Proga v času nočnega sankanja poteka po delno osvetljenem smučišču 1. Ror pod štirisedežnico, ki je posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer in vsak dan v času zimskih šolskih počitnic. Za ta namen 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino pa do 20. ure. Glede na to, da je proga delno osvetljena že zaradi samega nočnega sankanja in vsak od udeležencev prejme tudi čelno svetilko, bo vidljivost zares dobra.

Cena za paketno ponudbo nočnega snežnega kolesarjenja: 25EUR/osebo
V ceno je vključen dostop in sestop s kabinsko žičnico, neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina (1,5h) vodenje in izposoja najnovejše snowbike opreme. Potrebujete pa svoje smučarske čevlje ali si jih pri nas dodatno izposodite - cena izposoje 5eur.

Vozovnice si lahko priskrbite na blagajni na spodnji postaji kabinske žičnice ali na blagajni/Info pisarni na zgornji postaji kabinske žičnice

 

OBVEZNE PREDHODNE REZERVACIJE

Vljudno vas naprošamo, da svoj prihod za program snowbiking predhodno rezervirate.
Kontakt za predhodne rezervacije; T: 040 750 875 (Label) E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

POZOR: POSEBNI SNOWBIKE PAKETI TUDI ZA PODJETJA.
Za dodatne informacije o ponudbi za podjetja pošljite povpraševanje na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Powder Highway - Les 2 Alpes - Whistler

NAROČI SE

Inspiracija za bolj aktivno življenje in aktualne ponudbe ravno prav pogosto v tvoj mailbox.
Potrdi se:

Spletno mesto label.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ve informacij o namenu in uporabi spletnhi pikotkov lahko preberete tukaj..

Strinjam se z uporabo.