Menu
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 120

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/includes/application.php on line 536

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 120

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/customer/www/label.si/public_html/v3/includes/application.php on line 536

Tuji poslovni gostje

Foto:Klemen Humar

Od prihoda do odhoda

Prihod tujih poslovnih partnerjev je znak poslovega uspeha, a s sabo pripelje tudi cel kup organizacijskih izzivov.
Da so ti obiski lahko res začetek odličnega poslovnega odnosa, podjetjem nudimo celotno organizacijo in jih popolnoma razbremenimo načrtovanja obiska.

Celovito načrtovanje

Skupaj s predstavniki podjetja pripravimo celovit program, ki ustreza poslovnim aktivnostim in sestankom, a hkrati ne zapostavlja dobrega počutja. Kot organizator programov po meri ter počitnic za tuje goste že od leta 2006, skupaj z našimi dolgoletnimi sodelavci z raznovrstnih področij turizma po Sloveniji zagotavljamo kakovostne storitve. Poleg osnovne logistike svetujemo tudi pri snovanju vsebinskih delov programa, glede na zahteve in interese vaših gostov in vas.

Šport, zaključek poslovnega sestanka v naravi ali skupaj z kulinaričnimi doživetji, aktivno preživljanje prostega časa … Možnosti je na pretek! Tako kot pri indvidualnih gostih so tudi pri poslovnih partnerjih specifične potrebe ali osebne preference ključnega pomena, da bo obisk in posledično posel uspešno opravljen.

KJE? Naše storitve so vam na razpolago kjerkoli v Sloveniji.

Malo časa ni problem

Časa ni nikoli dovolj, še posebej v svetu poslovnežev, zato ponujamo tudi krajše aktivnosti, ki so prilagojene natrpanim urnikom ali pa del programa izvedemo na atraktivni lokaciji, ki bi jo drugače morda morali izpustiti.

Prednosti za podjetje

  • Prihranite svoj dragoceni čas ter čas svojih zaposlenih.
  • Znižajte stroške, za vas poiščemo najbolj optimalno rešitev.
  • Natančno pripravljen časovni okvir - vaši gostje bodo doživeli več hkrati pa poskrbimo za točnost.
  • Povečajte vaš poslovni ugled.
  • Razbremenimo vas dela turističnega vodiča v vašem prostem času, z strokovnim vodenjem bodo vaši gostje spoznali več.
  • Vaš poslovni urnik popestrimo.
  • Lažje se posvetite poslu ter se vključite le v dele rekreativno turističnega programa, kot vam dopušča čas ali ustreza izbrana aktivnost, pri tem pa bo za gosta vedno poskrbljeno.

   Dodatne prednosti za vaše poslovne partnerje

    • Poleg osnovnih storitev ter dnevnih izletov, ki zahtevajo več prostega časa smo pripravili vrsto aktivnosti, ki so namenjene poslovnim partnerjem, ki so veliko na poti.
    • Splošno znani so pozitivni učinki redne telesne aktivnosti. Večja učinkovitost, zmanjšanje stresa ter cel kup pozitivnih vplivov na zdravje.
    • Naš cilj je, da poslovnim gostom kljub natrpanemu in napornemu urniku pomagamo ostati aktivni tudi na službeni poti, jim pomagamo ostati v formi tudi na/po službenem potovanju.
      

   PAKET-S

   • Rezervacija namestitve.
   • Prevozi od/do letališča.
   • Rezervacija restavracij.
   • 24/7 podpora gostom v času bivanja, za vse dodatne informacije ali pomoč v kraju bivanja je na voljo naš predstvnik.
     

   PAKET-M (Dodatno)

   • Organizacija prevozov v kraju bivanja (osebni voznik, rent-a-car...)
   • Osebni turistični spremljevalec.
     

   PAKET-LUX (Dodatno)

   • Fit program- individualno vodenje.
   • Športne panoge:tek, kolesarjenje, osebno trenerstvo-fitnes, joga, plezanje, pohodništvo, alpsko smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh in še več!

   Kako napravim rezervacijo?

   Za dodatne informacije in cene pošljite sporočilo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali izberite katerega od drugih kontaktov.

    

Powder Highway - Les 2 Alpes - Whistler

NAROČI SE

Inspiracija za bolj aktivno življenje in aktualne ponudbe ravno prav pogosto v tvoj mailbox.
Potrdi se:

Spletno mesto label.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ve informacij o namenu in uporabi spletnhi pikotkov lahko preberete tukaj..

Strinjam se z uporabo.